Sposób przygotowania

Rybę oprószyć solą i pieprzem. Piec na ruszcie lub w piekarniku w żaroodpornym naczyniu, w 200 st. przez 8 minut z każdej strony. Dymkę pokroić w krążki, czosnek posiekać, pomidory umyć, pokroić w dużą kostkę. Listki bazylii pokroić. Oliwę rozgrzać na patelni, włożyć, czosnek, dymkę i bazylię. Smażyć na wolnym ogniu przez 15 minut. Przyprawić solą i pieprzem. Podawać z upieczoną rybą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczna rybka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    moja ulubiona rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    też taką lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zapowiada się smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczna jest taka ryba.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyyycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Fajny przepis na pyszną rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię taką rybkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    smaczna rybka !!!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !