Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane pieczarki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 6 szt
mięso mielone 20 dkg
cebula biała 1 szt
koperek do smaku
jajko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
kukurydza do smaku
żółty ser 3 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane pieczarki

Wybieramy duże pieczarki i je oczyszczamy ( odcinamy ogonki i wybieramy za pomocą łyżeczki cały środek z kapelusza :). Z podanych składników szykujemy farsz i nadziewamy kapelusze. Przykrywamy je plasterkami sera i wkładamy do nagrzanego do 150`C piekarnika na jakieś 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aguus 20.06.2011 19:06
Apetyczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak