Sposób przygotowania

udka umyć i gotować od zimnej wody, kiedy woda zawrze dać obraną,umytą i pokrojoną w plastry marchewkę,umytego i pokrojonego w talarki pora.cebulę obraną i przekrojoną na pół przypiec na ogniu i wrzucić do gotującego się rosołu.dodać kucharek i gotować na wolnym ogniu do zmięknięcia udek.podawać z makaronem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    najlepszy na niedzielny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    klasyka najsmaczniejsza
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dokladnie, a na niedziele idealny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry też na chorobe a mi teraz trzeba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !