Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj w cieście

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj 1/2 kg
Musztarda miodowa Prymat
mleko 1/2 szklanki
mąka 1/2 szkl
sól
jajko 1 szt
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w cieście

Rybkę posolić opruszyć tymiankiem skropić cytryną . Następnie filety smarujemy musztardą z 1 strony .Odstawiamy na ok 30 min do lodówki Z maki jajka i mleka z dodatkiem soli zrobić ciasto .Filet moczymy w cieście smażymy na oliwie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak