Sposób przygotowania

Pomidory obrać i pokroić w ćwiartki, cebulę posiekać, podsmażyć na patelni i dodać pomidory. Razem dusić 15 min. Ostudzić i zmiksować. Zagotować 1 l wody i rozpuścić kostki rosołowe, dodać zmiksowane pomidory, wino, sok z cytryny, sól i cukier. Wszystko razem zagotować. Jajka wbijać pojedyńczo do szklanki i szybkim ruchem wlewać do zupy. Gotować jeszcze ok. 5 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ja też jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    nie jadłem jeszcze takiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ani ja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajna koncepcja
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomidorówka z jajkiem i na dodatek z winem ,ale pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !