Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżatka po hiszpańsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy arachidowe 2 łyżki
rodzynki 2 łyżki
sól
ocet
sok z cytryny
oliwa
ryż 10 (ugotowany na sypko)
kapusta czerwona 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżatka po hiszpańsku

Rodzynki zalać ciepłą wodą z sokiem z cytryny. Kapustę poszatkować, orzechy posiekać. Kapustę, ryż, orzechy i rodzynki połączyć ze sobą. Wymieszać oliwę z octem i solą i polać sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakoszek 08.08.2013 13:55
bardzo ciekawy przepis,chyba wypróbuję kiedyś:)
olkaaa 27.03.2013 07:30
muszę zrobić
09.03.2013 10:35
muszę spróbować
barbara11561 20.09.2012 16:04
bardzo ciekawa sałatka,ale nazwa jeszcze bardziej:)
Wafelek2601 28.06.2012 12:58
ciekawe danie
alaaa 14.02.2012 10:41
ciekawa kombinacja
teresa18 02.09.2011 18:13
brzmi smakowicie !
Anna138 17.08.2011 21:47
fajny przepis
Ania67 17.07.2011 11:53
fajne danie
Izabela28 11.07.2011 13:41
ciekawe połączenie składników:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak