Sposób przygotowania

W teflonowym garnku rozgrzać oliwę i smażyć ryż na złoty kolor. Zalać wrzącym rosołem i gotować do momentu aż ryż wchłonie rosół. Dodać koncentrat pomidorowy, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz pokrojonego w kostkę bakłażana. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Podsmażyć. Wstawić garnek do nagrzanego piekarnika i zapiekać 30 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię to danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    extra danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna kolacja
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    brzmi smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !