Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż po modeńsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 torebki
ser pleśniowy typu gorgonzola 10 dag
masło 10 dag
Bulion grzybowy 1 szt
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż po modeńsku

Ryż ugotować na sypko w rosole z kostki. Masło i ser pokroić w drobną kostkę i wymieszać z gorącym ryżem. Posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 26.02.2014 20:58
na pewno smaczny
Ela15 26.11.2013 16:07
ciekawe połączenie
caralajna 09.09.2013 07:46
smaczny ten ryż
olkaaa 26.03.2013 07:37
super przepis
barbara11561 20.09.2012 15:49
świetna propozycja:)
Kate131 18.09.2012 09:17
fajny
alaaa 16.06.2012 22:01
szybkie do zrobienia i ciekawe
Wafelek2601 28.02.2012 22:14
ciekawe
Natalia/tubisiek 18.08.2011 09:17
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak