Sposób przygotowania

Zagotować 1,5 l wody wraz z kostkami rosołowymi. Do wrzącej wody wsypać ryż i gotować ok. 20 min. Gdy ryż wchłodnie całą wodę dodać roztrzepane żółtka, odrobinę gałki i zdjąć z ognia. Dodać masło i starty ser. Wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny pomysł,szybkie do zrobienia
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Jajecznego jeszcze nie próbowałem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !