Sposób przygotowania

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie- odcedzamy i polewamy zimną wodą- czekamy aż okapie.
Z kilku fasolek ( 4-5 szt) robimy pęczek i owijamy go w plaster sera, a następnie szynki.
Podsmażamy na masełku.
Dekorujemy szczypiorkiem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Rewelacja! Zwłaszcza że uwielbiam fasolkę szparagową:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pięknie podajesz potrawy, a ta fasolka.... rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    robię bardzo podobne,świetna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jaka inwencja i pomysłowość. Nie ma to jak Kobieta w kuchni :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł, pięknie sie prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    indi

    świetny pomysł, muszę go wypróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !