Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć na noc i ugotować w tej samej wodzie co się moczyła. Matiasy wymoczyć w mleku przez 2 godziny. Cebulę posiekać i podsmażyć. Fasolę, cebulę i matiasy zmielić. Utrzeć z jajkami i przyprawami na jednolitą masę. Formę wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Przełożyć masę. Wstawić do nagrzanego piekanika i piec 40 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawe jak smakuje, bo nigdy nie jadłam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika120

    Ja równiez,ale przepis ciekawy:0
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    odważne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też jestem ciekawa końcowego smaku:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zaskoczył mnie ale pozytywnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !