Składniki:
wołowina | 40 dag |
kurki | 15 dag |
marchew | 1 sztuka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
rosół | 1/4 l |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
natka pietruszki | 2 łyżeczki |
pieprz | |
sól | |
wino czerwone wytrawne | 1 kieliszek |
wołowina | 40 dag |
kurki | 15 dag |
marchew | 1 sztuka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
rosół | 1/4 l |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
natka pietruszki | 2 łyżeczki |
pieprz | |
sól | |
wino czerwone wytrawne | 1 kieliszek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: