Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasteczka z biszkoptów

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopty 1 opakowanie
czekolada kilka kostek
żółtko jajek 1 sztuki
jajko 1 sztuka
cukier puder 1/3 szklanki
ser śmietankowy 25 dag
budyń śmietankowy 1/2 opakowania
mleko 1/3 szklanki
olej 1/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka z biszkoptów

Jajko, żółtka, cukier puder zmiksować robotem. Następnie dodać do tego ser, budyń, mleko i olej. Wszystko porządnie utrzeć. Przełożyć do brytfanny wyłożonej papierem śniadaniowym. Piec około pół godziny. Po wyjęciu smarować biszkopty i ze sobą łączyć. Później posmarować górę ciastka i posypać posiekaną czekoladą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariposas 07.12.2011 22:59
fajny deserek
IlonaAlbertos 21.10.2011 23:42
Ciekawe...
iwa643 20.08.2011 05:51
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak