Sposób przygotowania

Szynkę marynowaną wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/143562/szynka-marynowana-marynata-pikantno-czosnkowo-ziolowa.html przełożyć na głęboką patelnię, podsmażyć z obu stron, podlać 400 ml wrzącej wody, dodać bulion Babuni wołowy, dusić do miękkości mięsa, dodać 2 łyżeczki sosera aby zagęścić sos i wzmocnić smak sosu. Podawać z młodymi kartoflami posypanymi koperkiem i np. kapustą \"na szybko\".

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Wygląda na prawdę rewelacyjnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !