Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić osobno każdą w szklance gorącej wody. Dokładnie wymieszać, aż do całkowitego rozpuszczenia, pozostawić do ostygnięcia. Lekko tężejące galaretki wymieszać z serkiem waniliowym
Ubić śmietanę, dodać po 1/3 do każdej masy serowej, delikatnie wymieszać. Blat biszkoptowy ułożyć w zamkniętej tortownicy, wylać na niego pierwszą masę, włożyć do lodówki poczekać aż stężeje i dopiero wylać następną warstwę. Czynności powtórzyć. Na wierzch ciasta można wylać galaretkę lub polewę czekoladową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    super ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dekoracyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Nieźle wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !