Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z boczkiem i szczypiorkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

boczek 20 dag
jajko 4 sztuki
szczypiorek 1 pęczek
cebula 1 sztuka
masło 2 łyżki
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z boczkiem i szczypiorkiem

Tłuszcz rozgrzać w misce, wkroić do tego kawałki boczku i posiekaną cebulkę. Zrumienić, następnie wbić jaja, posolić, jak zaczną się ścinać wsypać pokrojony drobno szczypiorek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 26.12.2011 09:26
uwielbiam ją :D
tomek18 16.07.2011 10:02
pychotka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak