Sposób przygotowania

Parówki obrać ze skórki. Z ciasta francuskiego wyciąć 4 prostokąty kilkunastocentymetorowe na szerokość parówek. Parówki ułożyć na cieście posmarować płynnym miodem.Zawinąć ciasto w rulon. Posmarowąć białkiem na wierzchu. Piec w 200 stopniach około 15 minut, na zloty kolor. Podawać z keczupem i warzywami. porcja dla 4 osób.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ciekawe połączenie z tym miodem... muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Muszę w końcu to zrobić :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !