Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa ze skwarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa
słonina
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa ze skwarkami

Fasolkę przebrać, opłukać i zalać wodą. Ugotować pod przykryciem z dodatkiem soli. W tym czasie słoninę pokroić w małą kostkę i stopić. Ugotowaną fasolkę odlać. W garnku, trzymając na małym ogniu, wymieszać fasolkę z tłuszczem i skwarkami oraz bułką tartą (do smaku). Na talerzu posypać jeszcze odrobiną bułki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak