Sposób przygotowania

Suszone grzyby namoczyć w wodzie, a bułkę pszenną w mleku. Następnie zmielić grzyby, dodać całe jajko i odciśniętą w mleku bułkę oraz 1.5 łyżeczki suszonej jarzynki.
Ręce musimy zwilżyć wodą i dopiero tak formować kotleciki. Smażymy je na gorącym oleju przez ok 4 min.
Ciabatkę pokroić na plasterki, posmarować masłem i wstawić do piekarnika na 5 min.
Kotleciki podajemy na ciepło z ciabatką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wspaniałe!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    mniam
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Super pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    interesujące,ciekawe jak to smakuje,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    mi smakują :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !