Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka z marchewką

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 3 kg
cebula 1.5 kg
olej 1 szklanka
marchewka 1.5 kg
przecier pomidorowy 2-3 małe słoiczki
sól
ocet
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z marchewką

Fasolkę ugotować do półmiękko, cebulę w półplasterki- zeszklić na szklance oleju, bez dodatku soli. Marchewkę pokroić w słupki i ugotować na miękko.
Wszystko to wymieszać w garnku z dodatkiem soli, octu, cukru i przecieru pomidorowego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 18.01.2013 15:15
fajny przepis
IKrakowianka 12.11.2012 22:36
super dodatek do obiadu
Motorek 27.08.2011 09:28
fajna taka fasolka
misia53 24.07.2011 21:38
spróbuję
Małgorzata113 19.06.2011 09:41
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak