Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować do półmiękko, cebulę w półplasterki- zeszklić na szklance oleju, bez dodatku soli. Marchewkę pokroić w słupki i ugotować na miękko.
Wszystko to wymieszać w garnku z dodatkiem soli, octu, cukru i przecieru pomidorowego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna taka fasolka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !