Sposób przygotowania

Karkówkę cienko rozbić, posypać przyprawą do karkówki i odstawić na 2 godziny do lodówki. Cebule pokrioć w krążki i zeszklić na patelni. W naczyniu żaroodpornym posmarować dno olejem, ułożyc podsmażona cebulę.Następnie ułożyc plastry karkówki i posypac kucharkiem.Na każdy plaster karkówki położyć dwa plasterki sera żółtego.Piec w temp 180 stopni ok 1/2 godziny. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ciekawy sposób

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !