Sposób przygotowania

Kapuste drobno szatkujemy i chwile obgotowujemy, następnie odcedzamy. Cebule kroimy w kostkę i smażymy na margarynie, następnie dodajemy kapustę, posiekaną zieleninę oraz przyprawy (sól, pieprz, jarzynka). Wlewamy śmietane oraz dodajemy troche pokrojonego, ugotowanego mięsa (np. z rosołu z poprzedniego dnia). Gotujemy chwilkę i podajemy do jedzenia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super kapustka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ładnie podana i zapewne smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !