Sposób przygotowania

Płat schłodzonego ciasta kroimy wzdłuż na 2 podłużne grube pasy. Brzego każdego zwijamy do środka ( ok 2 cm) formując ściankę w taki sposób by z ciasta powstały 2 rynienki. Posypujemy cukrem.
Pieczemy około 12-15 minut w temp. 220 stopni- schładzamy.
2 serki mieszamy ze sobą i z cukrem waniliowym oraz z rozpuszczoną żelatyną- masę wykładamy do rynienek z ciasta- równamy.
Kroimy na kwadraty. Na wierzch każdego kładziemy pokrojone brzoskwinie i posypujemy kokosem.
Schładzamy ciasto w lodówce.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    wow-super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    jakie super apetyczne!!! (niebo w .....):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, bardzo apetyczne - muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    wow
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    wspaniałe!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ale dobre mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    kolejny fantastyczny przepis-prosty a efekt piorunujący
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno by mi smakowały

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !