Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szynka marynowana marynatą pikantno-czosnkowo-ziołową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 1 kg
Marynata do mięs pikantna Prymat 2 łyżki
marynata czosnkowo ziołowa 2 łyżki
oliwa 6 łyżek
woda 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: szynka marynowana marynatą pikantno-czosnkowo-ziołową

Zrobić marynatę z 2 łyżek marynaty pikantnej i 2 łyżek marynaty czosnkowo-ziołowej, 6 łyżek oliwy i 6 łyżek wody, wymieszać. Szynkę pokroić na mniejsze kawałki, dokładnie każdy kawałek pokryć marynata, wstawić na całą noc do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak