Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podwójnie czosnkowe paluchy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczka
bułka tarta pikantna
jajko
majonez tradycyjny
jogurt
czosnek
Sól ziołowa jodowana Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Podwójnie czosnkowe paluchy

Pierś tniemy na długie pałeczki ,solimy solą czosnkową obtaczamy w jajku ,potem w bułce tartej .Smażymy w piekarniku. Dip -mieszamy majonez,jogurt czosnek wyciśnięty,sól ziołową i natke mieszamy chłodzimy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknbozka 06.04.2012 21:03
mniam
pioge7 05.07.2011 18:27
ekstra
Misiek1 19.06.2011 09:04
Podwójnie czosnkowe... muszą super smakować!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak