Sposób przygotowania

Na patelni na rozgrzany tłuszcz dajemy ząbek czosnku wyciśnięty . Potem ryż .Następnie zalewy ryż rosołkiem . Gotujemy 10 min .Wkładamy w garnku do piekarnika na 20 min 180 stopni .Szpinak i groszek dusimy na masełku lekko podlewamy nie nakrywamy garnka aby warzywa nie straciły pieknie zielonego koloru. Potem groszek i szpinak miksujemy blęderem i dodajemy do ryżu .Mieszamy dodając parmezan .Doprawiamy solą i pieprzem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    to musi być bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczne naprwdę świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !