Składniki:
ryż do risotto | 2 szklanki |
rosół drobiowy | 4 szklanki |
szpinak siekany mrożony lub świeży | 1 szklanka |
groszek zielony | 1 szklanki |
sól czosnkowa do smaku | |
parmezan starty | 5 łyżek |
czosnek | 1 ząbek |
ryż do risotto | 2 szklanki |
rosół drobiowy | 4 szklanki |
szpinak siekany mrożony lub świeży | 1 szklanka |
groszek zielony | 1 szklanki |
sól czosnkowa do smaku | |
parmezan starty | 5 łyżek |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: