Sposób przygotowania

Cukier podgrzać w rondelu do momentu aż zrobi się karmel. Dodać ok. 150 ml wody, miód i połamaną czekoladę. Podgrzewać aż wszystko rozpuści się. Zdjąć rondel z ognia, dodać wódkę, zamieszać. Rozlać do filiżanek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    dobre na zime
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    pora wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    i pijemy na ciepło czy na zimno?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    istna rozpusta :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !