Sposób przygotowania

Ugotować budyń, wystudzić. Utrzeć masło, dodawać po łyżce budyń, cały czas ucierając. Wcisnąć sok z cytryny nadal ucierając. Na dnie tortownicy ułożyć warstwę biszkoptów, wyłożyć na nie połowę masy, ułożyć drugą warstwę biszkoptów, druga część kremu i jeszcze jedną warstwę biszkoptów. Przykryć folią aluminiową i ugnieść. Wstawić do lodówki i dobrze schłodzić.
Ubić śmietanę z cukrem waniliowym.
Na torcie ułożyć owoce, przykryć bitą śmietaną, ozdobić owocami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Lekki torcik i smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !