Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy i kroimy na 6 równych kawałków. Na każdy kawałek nakładamy po plasterku sera żółtego i parówkę i lekko zawijamy. Pozostałe ciasto nacinamy tworząc tzw. \"grzebień\" i zakładamy. Układamy na wyłożoną papierem do pieczenia formę i pieczemy ok 25 min w temp. 180\'C. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Parówki, a jak fajnie podane:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie smakołyki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo pomysłowe.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smacznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lepsze od hot doga :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Przepyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    często takie robię-są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Proste a takie pyszne;):)na pewno wypróbuję;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !