Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek posiekaj. Mięso pokrój w długie paski. Rozgrzej olej, obsmaż cebulę i czosnek. Dodaj pomidory, wsyp bazylię. Gotuj 40 min. i odstaw. Rozwałkuj ciasto, rozłóż mięso rzędami w odległości ok 5 cm i masę pomidorową. Zwiń roladę i włóż do zamrażalki na 30 min. Roladę posmaruj roztrzepanym jakiem i obsyp sezamem. Odkrawaj 2-centymetrowe plasterki i kładź na blachę. Piec ok 30 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Świetny pomysł:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    barszo ciekawy przepis, z chęcią wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !