Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić w ciepłej wodzie. Kefir zmiksować z cukrem pudrem, dodać żelatynę. Przelać do pucharków i odstawić na godzinę do lodówki. Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu zmniejszając o połowę ilość wody. Ostudzić. Deser ozdobić poziomkami i zalać galaretką. Odstawić do zastygnięcia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Deserek pyszny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetny deserek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super ,taki lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawi mnie ten kefir z żelatyną,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny lekki deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !