Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miodowo-imbirowa pierś z indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z indyka 1 sztuka
miód 1/2 szklanka
sól
Imbir mielony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Miodowo-imbirowa pierś z indyka

Pierś z indyka natrzeć solą i zostawić na ½ godziny. Miód wymieszać z imbirem przełożyć do mieszanki pierś, szczelnie przykryć. Pozostawić na kilka godzin w lodówce. Piec w temperaturze 200° około godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 28.12.2011 20:48
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak