Sposób przygotowania

Obranego grejfruta podziel na cząstki, orzechy posiekaj. Piersi kurczaka natrzyj solą i pieprzem, zawiń w folię aluminiową. Włóż na 25 min. do pierkarnika. Gdy mięso ostygnie, pokrój w plastry. Razem z owocami ułóż w saleterce. Majonez zmieszaj z musztardą i ksórką z cytryny. Polej sałatkę, posyp kawałkami orzechów. Dopraw.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne;]
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    SMACZNE
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    jestem ciekaw jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !