Sposób przygotowania

Mandarynki umyć i sparzyć wrzątkiem.

W blenderze miksujemy orzechy, dodajemy ser i resztę składników i miksujemy na pastę.

Pieczywo chrupkie łamiemy na kawałki i układamy na talerzu. Na każdy kawałek nakładamy porcję pasty, oprószamy startą skórką z mandarynek i ozdabiamy połówką orzecha.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Ciekawe połączenie smaków:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ciekawa przekąska
  • 0
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    bardzo apetycznie wygląda Twoja pasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !