Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sakiewki z łososia z kremem mascarpone

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony łosoś 12 plastrów
ser mascarpone 20 dag
kwaśna śmietana 4 łyżki
sok z cytryny 2 łyżki
koperek 1/2 pęczka
ząbek czosnku 1 szt.
Szczypiorek długi cienki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: sakiewki z łososia z kremem mascarpone

Mascarpone wymieszaj ze śmietaną, sokiem z cytryny, koperkiem, czosnkiem, dopraw solą i pieprzem. Farsz rozłóż na plastrach łososia. Złóż w sakiewki, przewiąż szczypiorkiem, udekoruj plastrami cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 04.08.2011 09:47
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak