Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

oscypek z borówką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oscypek 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: oscypek z borówką

Oscypki pokrój na plasterki o grubości ok. 1 cm. Połóż na nagrzanym ruszcie i opiekaj mniej więcej 2 min. z każdej strony. Możesz też ułożyć plasterki na aluminiowej tacce. Uważaj, aby ser się nie roztopił, a jedynie rozgrzał i zrumienił.
Gotowe oscypki podawaj natychmiast z konfiturą z borówek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 20.02.2012 19:04
mniam
Goya 20.02.2012 19:04
mniam
Goya 20.02.2012 18:57
mniam
Goya 20.02.2012 18:56
mniam
Goya 20.02.2012 18:56
mniam
Goya 20.02.2012 18:56
mniam
Goya 20.02.2012 18:56
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak