Sposób przygotowania

Oscypki pokrój na plasterki o grubości ok. 1 cm. Połóż na nagrzanym ruszcie i opiekaj mniej więcej 2 min. z każdej strony. Możesz też ułożyć plasterki na aluminiowej tacce. Uważaj, aby ser się nie roztopił, a jedynie rozgrzał i zrumienił.
Gotowe oscypki podawaj natychmiast z konfiturą z borówek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !