Sposób przygotowania

Zrobić sos dodając do pomidorów z puszki keczup pikantny, dokładnie wymieszać i wysmarować nim spód do pizzy zrobiony wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/143451/drozdzowy-spod-do-pizzy.html, , wyłożyć plastrami szynki gotowaneji, i nakładać po łyżeczce mieszanki meksykańskiej Całość posypać cienkimi plastrami sera gouda. Wstawić do gorącego piekarnika, piec 30 minut w temp. 170 stopni z termoobiegiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    Pizza to coś dlamnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pizza w każdym wydaniu jest wyśmienita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !