Sposób przygotowania

Kapuste drobno szatkujemy, anastępnie obgotowujemy, kiedy jest juz miekka odlewamy wiekszosc wody i doprawiamy do smakiem kucharkiem uniwersalnym, pieprzem oraz odrobina soli, dodajemy posiekny koperek oraz przecier pomidorowy - mieszamy i podajemy jako sałatke do obiadu

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    może być smaczna taka kapustka.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie może ale jest ja przesmażam z cebulka dodaję dużo kopru lub pietruszki i do tego młode ziemniaczki pyszne..można zjeść nawet z kromką chleba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię taką kapustę z dużą ilością koperku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !