Sposób przygotowania

Przygotować bulion, podgrzać go na średnim ogniu. Dodać obranego i pokrojonego w kostkę melona i gotować ok. 15 minut, aż będzie miękki. Następnie dodać sos rybny, sól i pieprz. Zdjąć z ognia, dodać posiekaną drobno dymkę, posiekaną grubo kolendrę i wymieszać. Podawać w małych miseczkach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    coś innego, ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !