Sposób przygotowania

Kapustę pokroić w paseczki – zalać lekko osolona woda i gotować 30 minut ( od zagotowania ) .Odcedzić . Włożyć ponownie do garnka , dodać masło, pokrojony koper i dusić 10 minut. Włożyć koncentrat. Wymieszać . Doprawić solą , mielonym pieprzem i cukrem .
Podawać jako jarzynkę do mięs lub jako samodzielne danie z ziemniakami z wody lub kluchami na parze .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !