Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiąca pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 3 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
serek topiony szczypiorkowy 50 gram
ogórek konserwowy 1 sztuka
ketchup wg uznania
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca pasta jajeczna

Jajka obrać ze skorupek, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Żółtka rozgnieść z majonezem i serkiem. Białka i ogórka pokroić w kostkę, dodać do żółtek, wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pastę smarować na pieczywo, a na wierzchu położyć trochę ketchupu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 06.03.2014 13:11
Ale bym zjadła takiej:))
Sroczka 08.05.2013 22:41
Na dobry początek dnia.
Malinka 20.11.2012 18:43
Super, wykorzystam to w najbliższy piątek:)
KasiaK90 15.10.2012 10:39
lubię takie pasty
Weronika_eM 11.07.2011 23:11
smakowita

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak