Sposób przygotowania

Mięso mielone mieszamy ze śmietaną,bułka tartą,1 łyżką posiekanej natki.Doprawiamy solą i pieprzem.Masę dzielimy na osiem kotletów.Smażymy na patelni na złoty kolor.Kotlety wyjmujemy a do wytopionego tłuszczu dodajemy mąkę,paprykę mieloną oraz dodajemy kwaśną śmietankę.Sos powinien się zagotować.Doprawiamy do smaku,dodajemy kotlety i dusimy około 10 minut.Gotowe danie posypujemy resztą natki.Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    exstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    świetne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ze śmietaną jeszcze nie robiłam. Fajnie się zapowiada.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kulek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybkie i smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !