Sposób przygotowania

Margarynę rozpuszczamy by lepiej ją było rozmieszać. Twaróg wykładamy do miski i dolewamy margarynę. Wybijamy jajka, dodajemy cukier wanilinowy i ucieramy dokładnie. Do utartej masy możemy stopniowo dodać budyń cytrynowy i jeszcze chwilę ucierać by się ładnie połączył z resztą
Przygotowany ser wylewamy do nasmarowanych margaryną i wysypanych np. bułka tartą czy wiórkami kokosowymi foremek na babeczki. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 150 stopni do zarumienienia się.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam wszystko co serowe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !