Sposób przygotowania

Śmietanę ubić. Połowę śmietany wymieszać z nutellą, dodać wiśnie i odstawić w chłodne miejsce. Ciasto nasączyć syropem z wiśni. Położyć na tacy jeden krążek ciasta i posmarować masą. Czynność powtórzyć dwukrotnie. Ciasto udekorować pozostałą bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zapowiada się smakowicie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    czekoladowo,słodko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super smacznie i szybko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smacznie brzmi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !