Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć w mleku i pokroić w paski. Cebulę drobno posiekać. Na patelni rozpuścić margarynę i podsmażyć cebulę. Jajka roztrzepać, wymieszać z octem, musztardą, dodać cebulę i cukier do smaku, dokładnie wymieszać. Śledzie ułożyć w salaterce, polać sosem i posypać startymi na tarce jajkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe jak to smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    bardzo ciekawy sos do śledzi ,takiego jeszcze nie jadłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !