Przepis i sposób przygotowania na: Aromatyczne żeberka w piwie
*osuszanie mięsa jest bardzo ważne, ponieważ wilgotne nie przyrumieni się!
żeberka wieprzowe | 1 kg |
cebula | 4 szt |
piwo jasne | 1,5 szkl. |
sól | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | 1,5 łyżeczka |
kminek Prymat | 0,5 łyżeczka |
mąka do panierowania | 0,5 szkl. |
oliwa | 2 łyżka |
masło do smażenia | 1 łyżka |
Goździki całe Prymat | 4 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: