Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy. Cukier mieszamy z cynamonem. Posypujemy nim ciasto francuskie i zwijamy w rulon ( roladkę). Następnie kroimy na kawałki o grubości około 1 cm. Takie ciasteczka rozkładamy na wyłożonej pergaminem blaszce i pieczemy na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Super :) nie robiłam z cynamonem - często robię taką samą formą ale smaruję dżemem :) Spróbuję z cukrem i cynamonem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajny przepis na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    szybko i pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Muszą być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !